Mode d'emploi BRANDT FBT11W1N

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Mode d'emploi BRANDT FBT11W1N
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   BRANDT FBT11W1N ANNEXE 1 (4546 ko)

Extrait du mode d'emploi : notice BRANDT FBT11W1N

Les instructions détaillées pour l'utilisation figurent dans le Guide de l'utilisateur.

[. . . ] Use non-stick tins for flans, pies and quiches. These give crisper golden pastry on the base. Tip: Even if your tins are non-stick, use baking parchment to protect them. Use it too to line enamelled tins to protect the coating from fruit acids. Always add yeast last and avoid contact with salt, which will destroy the yeast's properties. Cooking vegetables When preparing a dish topped with layered potatoes, pre- cook the sliced potatoes in water or milk. [. . . ] Temps de cuisson rti de boeuf (saignant) de 10 15min pour 500 g rti de porc de 35 40min pour 500 g rti de veau de 30 40min pour 500 g. En fin de cuisson, il est indispensable de laisser reposer les viandes, emballes dans du papier aluminium(10 15 min). Cette attente favorise la dtente des fibres, l'uniformisation de la couleur, les viandes garderont leur moelleux. Pour les grillades : enduire d'une fine couche d'huile. Les grillades de viandes rouges ne se piquent pas ; utilisez plutt une spatule pour les retourner. Piquez la peau des volailles sous les ailes pour que la graisse puisse s'couler sans clabousser. Cuisson des ptisseries Choix des moules : Evitez les moules clairs et brillants : Ils rallongent le temps de cuisson. Prfrez les moules en tle anti-adhsive pour les tartes, les quiches. . . Ils donnent une pte croustillante et dore dessous. Astuces : N'hsitez pas protger l'intrieur des moules ou le fond du plat maill d'une feuille de papier sulfuris : il protge des taches acides et facilite le dmoulage. Ajoutez toujours la levure en fin de prparation et ne la mettez pas en contact avec le sel : elle perdrait de ses proprits. Cuisson des lgumes Quand on fait un gratin de pommes de terre, il est conseill de prcuire les pommes de terre en rondelles dans du lait ou du lait + crme. Pour peler aisment les poivrons : fates les griller sous le gril bien rouge en les retournant : lorsque la peau boursoufle, enveloppez-les dans un sac plastique quelques minutes, ensuite la peau se retirera facilement. ' 5 10 , 5 10 . ( ) 3 . 2 ( ) , . 10 20 . 2 1 + 1 5 3 1 3 1 2 3 1 2 PYRO TRADITIONEEL BAKKEN Inschuifsleuf Inschuifsleuf Inschuifsleuf Inschuifsleuf GECOMBINEERD BAKKEN Inschuifsleuf Inschuifsleuf Inschuifsleuf GERECHTEN Vlees Varkensgebraad (1 kg) 200 Kalfsgebraad (1 kg) 200 Rundsgebraad *240 Lam (bout, schouder 2, 5 kg) *220 Gevogelte (1 kg) 200 Grote stukken gevogelte 180 Kippenbouten Varkens- en kalfskoteletten Rundskoteletten (1 kg) Schapenkoteletten Bakduur 2 2 2 1 2 1 180 180 220 220 *220 *220-240 *220-240 *275 DS DS 3 3 3-4 2 2 2 180 210 200 210 210 210 2 2 DS 3 3 180 180 180 4 2 90 2 60-70 30-40 50-55 2 50-70 1u30-2u15 15-25 15-20 25-30 10-20 NL Vissen Gegrilde vissen Gebakken vis (zeebrasem) Vis in papillot *200 2 *220 2-3 *275 4 180 2 *200 2-3 180 2 15-20 35-45 10-15 Groenten Groentengratins Gratin dauphinois Lasagna Gevulde tomaten *200 *200 *200 2 2 2 *275 3-4 180 180 180 2 2 2 220 2-3 180 180 180 2 2 2 30 55-60 40-45 40-45 Patisserie Biscuit de Savoie - Gnoise Biscuitrol Brioche Brownies Cake - Evenveeltje Clafoutis Crmes Cookies - Zandkoekjes Kouglof Meringue Madeleinekoekjes Soezen Koekjes van bladerdeeg Savarin Gebak van kruimeldeeg Gebak van fijn bladerdeeg Gebak van gistdeeg *220 3 *180 1 *180 2 *180 200 165 *200 1 2 2 3 180 *210 *180 1 1 1 180 150 165 100 *210 *180 *200 200 *220 *180 2 2 3 2 2 3 3 2 2 2 165 165 180 180 1 1 2 1 180 165 180 2 1 2 35-45 5-10 25-30 25-30 100 2 *220 2 *200 3 *220 3 *180 2 180 *210 2 *220 2 *210 2 180 1 180 *210 1 2 180 180 100 180 1 165 1 210 2 55-65 35-45 20-45 3 15-18 1 45-50 2 1h30 5-10 2 30-40 5-10 30-40 30-40 15-25 35-45 Varia Brochetten Pat in een terrine Pizza van kruimeldeeg Pizza van brooddeeg Quiches Souffl Taarten Brood Geroosterd brood Stoofpotten (daube, baeckeofen) *200 *210 *220 *210 *200 *220 180 2 2 3 2 2 1 1 *275 4 180 1 *275 4-5 180 2 200 2 *200 3 200 2 180 1 180 2 *200 1 165 1 *200 1 200 1 *220 1 180 180 15-20 1u20-1u40 30-40 15-18 30-45 1 50 40-45 30-50 1-2 1 1u30-3u THERMOSTAAT : CIJFER MET OVEREENSTEMMENDE GRADENWAARDE IN EQUIVALENCE : CHIFFRES C C C Cijfer 40 1 65 2 100 150 165 180 200-210 3 4 5 6 7 220-240 8 275 9 maxi *Oven voorverwarmen tot de vermelde temperatuur. Gebruik de braadslee nooit als bakplaat (spatten!). Voor een bereiding in bain-marie vult u de ovenschaal halfvol met heet water. GRILL met regelbaar vermogen tussen (minimale stand) en (maximale stand) (zie handleiding). In de stand GRILL plaatst u de te grillen gerechten op het ovenrooster of het draaispit en de braadslee in de laagste inschuifsleuf om de braadsappen op te vangen. Sluit altijd de ovendeur tijdens een bakcyclus. In de stand met de maximale temperatuur dient u de ovendeur op een kiertje te zetten. mag u de temperatuur maximaal op 220C (aanbevolen waarde in deze In de stand Grill en bij gebruik van het draaispit handleiding) instellen en dient u de ovendeur te sluiten. GEBRUIKSTIPS VOOR UW OVEN Bakken van vlees Laat alle vlees minstens 1 uur op kamertemperatuur staan alvorens het in de oven te plaatsen. Snij het vetreepje langs rood vlees weg om rookvorming en spatten te vermijden. Kies bij voorkeur aarden ovenschalen (deze spatten minder dan glazen ovenschalen) waarvan de grootte aangepast is aan het te bereiden vleesgerecht. Zout het vlees pas aan het einde van de baktijd om te vermijden dat het zout het bloed uit het vlees zou trekken en het vlees zo zou uitdrogen. Voeg enkele lepels warm water aan de ovenschaal toe om aanbakken van het braadjus te voorkomen. [. . . ] Zodra de pel zwelt, haalt u ze uit de oven en wikkelt u ze enkele minuten in een plastic zak. Nadien zal u de pel vlot kunnen verwijderen. Gevulde tomaten : maak de binnenzijde van de tomaat leeg en verwijder de zaadjes. Zout de binnenzijde en leg ze op een rooster om ze te laten uitlekken. [. . . ]

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